ВЕСТИ

ПОЛУДНЕВНИ ИЗЛЕТ –МАРАДИК

Ученици првих и других разреда су посетили етно кућу у Марадику где су имали прилику да виде предмете и оруђе  који одавно нису у употреби .У сеоском дворишту срели су се са домаћим животињама , а домаћини су за све ученике припремили крофне и домаћи сок.У дворишту су организоване спортске игре. У повратку су ученици посетили манастир Крушедол.

ПОЛУДНЕВНИ ИЗЛЕТ-БОЈЧИНСКА ШУМА

Поводом дана “Дечје недење” 2.10.2017.(понедељак),ученици трећих и четвртих  разреда са учитељима, организовали су и реализовали полудневни излет “Бојчинска шума-манастир Фенек”.У оквиру излета организована је амбијентална настава, “Место за учење, истраживање и уживање”.Програм у природи подразумевао је и слободно време у којем су ученици имали прилику да шетају кроз шуму трим –стазама,јашу коње и возе се кочијама.

РЕВИЈА СТВАРАЛАШТВА ДЕЦЕ И МЛАДИХ БЕОГРАДА

На 22.-ој ревији стваралаштва деце и младих Београда која је одржана 10. новембра у сали Дома културе „Студентски град“ учествовали су и наши ученици . Ученице петог разреда које негују етно музику певале су народну песму –Ситан камен до камена-, а ученици трећег разреда су са својом плесном групом извели –Чарлстон за Чарлија-.

 

ПРИЈЕМ ПРВАКА

Првог септембра добродошлицу првацима пожелели су ученици другог разреда пригодном приредбом, након чега су се упознали са својим учитељицама и простором у коме ће проводити школске дане.

 

 

 

 

 

 

 

 


ВЕСТИ