REZULTATI U ŠKOLSKOJ 2013/2014. GODINI

Književna olimpijada - okružno takmičenje
15. mart 2014.


Tijana Pešović, učenica VIII/1 odeljenja, osvojila je II mesto na okružnom nivou takmičenja "Književna olimpijada".

Opštinsko takmičenje iz biologije
15. mart 2014.
Na opštinskom takmicenju iz biologije naši učenici su postigli sledeće rezultate: V/1- Elena Novaković- II mesto, V/2- Katarina Srejić - II mesto i plasman na okružni nivo takmičenja, VII/1- Jana Borojević- II mesto i plasman na okružni nivo takmičenja, VII/2- Relja Vitosević- III mesto

Opštinsko takmičenje iz hemije
8. mart 2014.
Na opštinskom takmičenju iz hemije, Borojević Jana (VII1)osvojila je II mesto, a Vitošević Relja (VII2) III mesto. Na taj način oboje su obezbedili plasman na okružno takmičenje.

Opštinsko takmičenje iz srpskog jezika
8. mart 2014.

U OŠ "Duško Radović, 8. 3. 2014., održano je Opštinsko takmičenje Novog Beograda iz srpskog jezika.
Učenici koji vole i znaju svoj jezik imali su priliku da svoje znanje pokazu. Takmičili su se učenici naše škole i to u kategorijama V, VI, VII i VIII razreda. Učenici koji su ostvarili zapažene rezultate i stekli mogućnost daljeg takmičenja su: V/1- Elena Novaković- III mesto, VI/1-Anja Bošković- I mesto, VI/1- Laura Grego- I mesto i VIII/2- Branko Radmilović- II mesto.

Književna olimpijada
8. februar 2014.

U OŠ "Branko Radičević", 8. 2. 2014. godine, održana je Književna olimpijada. Učenici koji vole čitanje i otkrivanje lepote pisane reči takmičili su se u znanju iz književnosti srpskog jezika. Naša učenica Tijana Pešović - VIII/1 je osvojila II mesto na opštinskom takmičenju i dobila mogućnost da se nadmeće u znanju sa vršnjacima na okružnom takmičenju.

VILIJEVE BEBE - ekipa šahista mlađih razreda

Da li znate da se naša šahovska ekipa sastavlјena od učenika mlađih razreda zove „Vilijeve bebe“, po učitelјu Karlović Vilijamu? ...

U čast Draganu Lukiću - Lukićev list

Učenici naše škole učestvovali su na literarnom i likovnom konkursu projekta" U čast Draganu Lukiću – Lukićev list...

LINKOVI