VESTI MAJ-JUN 2014.

UGLEDNI ČAS
12.06.2014.

Ugledni čas je okupio dvadeset i pet učenika, članova NTC-sistem učenja sekcije ( ostali su bili zauzeti, ili su već pohrlili sa roditeljima na letovanja), zainteresovane roditelje, učitelje i građanstvo. Demonstrirali smo naša učenja tokom sekcije i promovisali asocijativno učenje.

 

 

 

 

 

ASOCIJATIVNO UČENJE
Drugo polugodište školske 2013-14.god

"Istine prirode su proste, ljudsko neznanje komplikuje odgovore"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„ZMAJEVE DEČJE IGRE “
05.06.2014.

Velika čast nam se ukazala. Gostovali smo sa dve predstave na „Zmajevim dečjim igrama “ u Novom Sadu: „Aven i jazopas u zemlji Vauka “ i   „Svi lažu a samo Pinokiju “.

 

 

 

 

POKUPILI SMO NAGRADE
Maj 2014

Učenici naše škole su ove godine, dobili lepezu diploma i nagrada takmičenja Prijatelja dece u oblasti literarnog i likovnog stvaralaštva. Nagrade su deljene u više manifestacija a III2 se vratilo punih ruku sa susreta literaraca.

 

“KAKO DA DRESIRATE SVOGA ZMAJA 2”
Мај 2014.

Evo nama zabave. Obožavamo crtaće i često idemo u bioskop. Ovoga puta smo se odazvali na konkurs MCF (Mega Com filmovi) i napravili izložbu svojih “likova iz snova” pred premijeru mega hita o dresuri zmajeva. Divno smo se zabavljali i poslali za njihov sajt svoje radove.

JEDNODNEVNI IZLET TRECIH I CETVRTIH RAZREDA
28.05.2014
Divan dan smo proveli u srcu sumadije sa turistickom agencijom ,,Protinis'' Smo bili na jednodnevnom izletu:Beograd,Topola,Oplenac,Arandjelovac,Orasac.
Destinacije su bile vise nego zanimljive dan je bio suncan kratak letnji pljusak nas nije iznenadio Uciteljica i Ucitelj su bili dobro raspolozeni a mi srecni raspevani i puni ideja bas kao na izletu...

Predstava pozorišne grupe III2 u Delta sitiju
28. maj 2014.


U sredu, 28. maja, na drugom spratu tršnog centra "Delta siti", pozorišna grupa odeljenja III2 izvela je predstavu "Svi lažu, a samo Pinokiju raste nos", po tekstu Peđe Trajkovića i u režiji učiteljice Snežane Radivojše.

DAN ŠKOLE
27.05.2014

Ove godine smo sa pomerenim datumom obeležili Dan škole. Dičimo se našom svečanosti, koja je bila tematski i vremenski ispoštovana ali nedovoljno je trajala, da bismo nabrojali sve aktivnosti i rezultate kojima smo se okitili školske 2013-14.godine. Ponosni smo na naše učenike koji su ime naše škole proneli gradom u svim nastavnim i vannastavnim oblastima ali i u humanitarnim akcijama i manifestacijama altruista.

 

III2  i II2  - HUMANITARNA AKTIVNOST LIKOVNOG STVARALAŠTVA
25. maj 2014.
Novobeogradska kulturna mreža je pozvala III2 da, u nedelju 25. maja, otvori aktivnosti likovnog stvaralaštva. Sve što je urađeno je aukcijski išlo na prodaju, a sva prikupljena sredstva su namenjena osobama u prihvatnim centrima.

ELENA FALUŠI - BAVANIŠTE 2014
24. maj 2014.

Elena Faluši je osvojila treće mesto na prestižnom, veoma značajnom literarnom konkursu „DANI ĆIRILICE-BAVANIŠTE 2014“.

IVA RADMANOVIĆ - GRAMATA 2014
24. maj

Na ovogodišnjoj smotri ćirilične pismenosti „Gramata“, u organizaciji narodne biblioteke „Stojan Trumić“ iz Titela i Ministarstva Prosvete, u kategoriji mlađi uzrast - pismeni zadaci Radmanović Iva je zablistala. Pored diplome Iva je dobila i letopis (čitaj lepo piši) i glasnik događanja na 12. smotri ćirilične pismenosti.

Opštinsko takmičenje Crvenog krsta: "Krv život znači"
9. maj 2014.


Na opštinskom takmičenju crvenog krsta „Krv život znači" sledeći učenici su osvojili nagrade i bogate poklone i darove:

ANGELINA STEFANOVIĆ 42     II mesto za pesmu

MILICA ĐOKIĆ   32                     III mesto za likovni rad  

Nagrade su uručivali  glavni sveštenik naše crkve VELIKOMUČENIKA DIMITRIJA i sekretar crvenog krsta ZORAN RANKOVIĆ.

Veoma smo ponosni na naša učešća, humanost i visokorazvijenu svest naše dece.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ARHIVA VESTI